Termeni si conditii

 

Informatii generale
www.happyfriday.ro este proprietatea S.C. INKPOT Interactive S.R.L. cu sediul social in B-dul.Corneliu Coposu nr. 39A, Sector 3, Bucuresti.
Registrul comertului: J40/10687/06.08.2003
CUI: 15647111
Capital social: 1000 ron
Cont:   RO97 PIRB 4202 7018 6200 1000 - Piraeus Bank / Unirii

 

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii, pe care va rugam sa le cititi cu atentie. Toate comenzile plasate in magazinul online www.happyfriday.ro sunt subiect al termenilor si conditiilor definiti mai jos, in forma in care sunt publicati pe acest site la momentul plasarii comenzii.

 

SC INKPOT Interactive SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii poti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Email: contact [at] happyfriday.ro
Telefon: 0722 563 454 sau 0740 88 14 55
Program de procesare si livrare a comenzilor:  Luni - Vineri 10:00 - 18:00
Adresa de corespondenta: Str. Piata Sf. Stefan nr 8, Sector 3, BucurestiToate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si reprezinta pretul final, la care nu se mai adauga alte taxe, in afara de taxa de transport. Produsele SC INKPOT Interactive SRL sunt disponibile in Romania. Pentru livrari in afara tarii va rugam sa ne contactati la contact [at] happyfriday.ro pentru a primi informatii despre costul si termenul de livrare. Clientul va suporta costul livrarii.

 

Unele produse prezentate pe www.happyfriday.ro pot sa nu fie disponibile in anumite perioade. Preturile pot sa sufere modificari in functie de momentul plasarii comenzii. Inkpot Interactiv poate sa efectueze livrari partiale.

 

Continut si drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.happyfriday.ro (texte, poze, logo-uri, videoclipuri, baze de date) este original, proprietatea SC Inkpot Interactive SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Produsele de pe www.happyfriday.ro sunt prezentate sub forma unor poze si text descriptiv, prin care sunt  care descriu produsele oferite spre vanzare. Diferentele mici intre fotografii si produsul primit nu sunt considerate defect.
Continutul site-ului www.happyfriday.ro nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordul scris al propietarului. Folosirea fara acordul proprietarului a continutului site-ului www.happyfridayi.ro se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face la adresa de email:
contact [at] happyfriday.ro
Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.
SC Inkpot Interactive SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice oricand orice informatie de pe site.

 

SPAM 
Inkpot Interactive nu trimite mesaje comerciale nesolicitate (spam).

 

Confidentialitatea informatiilor
Toate informatile despre clientii nostri sunt salvate si procesate de Inkpot Interactive in concordanta cu legile de protectie a datelor despre clienti. Datele personale sunt colectate, salvate si folosite exclusiv pentru procesarea comenzii sau cu acordul dumneavoastra explicit.
Inkpot Interactive nu transmite datele dumneavoastra catre terti, cu exceptia celor care au nevoie de aceste informatii pentru procesarea comenzii dumneavoastra (ex Curier, Posta Romana, etc).
Inkpot Interactive este inregistrat ca procesator de baze date la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numarul 34915.0

 

Limitare de responsabilitate
Valoarea maxima a obligatiilor SC Inkpot Interactive SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC Inkpot Interactive SRL, de la clientul respectiv.
Informatiile de pe acest site sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.
Preturile produselor de pe www.happyfriday.ro sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
Inkpot Interactive nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site - orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

 


Dreptul de proprietate
Dreptul de proprietate asupra produselor livrate ramane la Inkpot Interactive pana in momentul in care pretul acestora intra in contul Inkpot Interactive. 

 

Livrare
Livrarea face prin curier (Hermes Courier) sau Posta Romana, in functie de optiunea aleasa la plasarea comenzii.
Taxa de livrare este de 20 RON pentru curier si 15 RON pentru Posta Romana.
Pentru comenzi mai mari de 300 RON livrarea este gratuita in Romania.
Pentru comenzi in afara tarii, costul de transport va fi calculat in functie de destinatie.
Termenul de livrare este mentionat in numar de zile lucratoare si este specificat in pagina fiecarui produs. In cazul in care termenul nu este specificat in pagina produsului se va lua in considerare termenul mentionat in comanda  si difera in functie de modalitatea de livrare. Numaratoarea incepe a doua zi lucratoare dupa confirmarea comenzii. Clientul va accepta comanda in cazul in care aceasta ajunge inainte de termenul maxim specificat. 

 


Plati
Metoda de plata pentru comenzile plasate pe site-ul www.happyfriday.ro este plata ramburs.
In momentul in care firma de curierat va livreaza produsul comandat dumneavoastra veti preda curierului, in numerar/cash, suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata in momentul plasarii comenzii.

 

Returnare si garantie

Inainte de a returna produsele clientul trebuie să trimită o cerere de returnare la adresa contact [at] happyfriday.ro

 

Pentru returnare sau orice solicitare, clientul trebuie sa foloseasca datele de mai jos:

Firma:
 SC Inkpot Interactive SRL
Adresa de corespondenta: Str. Piata Sf. Stefan nr 8, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0722 563 454 sau 0740 88 14 55
Email: contact [at] happyfriday.ro

 

Clientul are dreptul de a notifica in scris SC INKPOT INTERACTIV SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 9 din O.G. nr. 34/2014, clientul isi poate exercita in scris dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.In acest caz, conform legii, cheltuielile care privesc returnarea produselor vor fi suportate de catre client. Termenul de 14 zile incepe sa curga din ziua lucratoare urmatoare datei de primire a produselor de catre client.

 

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si nu poate pretinde daune-interese/despagubiri daca si-a manifestat intentia de a returna produsul cu depasirea perioadei de 14 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii produsului.

 

In orice situatie de returnare a produselor, este obligatoriu ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nicio forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii.Returnarea produsului se va putea realiza si in situatia in care SC INKPOT INTERACTIVE SRL a livrat clientului, dintr-o eroare, un alt produs decat cel comandat. In aceasta situatie SC INKPOT INTERACTIVE SRL va suporta toate cheltuielile de transport si va livra produsul cerut, in termen de maxim 30 de zile. SC INKPOT INTERACTIVE SRL poate livra un produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai daca acest lucru a fost acceptat expres de client.

 

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si nu poate pretinde daune-interese/despagubiri cand se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (fara semne de folosire sau uzura si impreuna cu accesoriile si documentele care l-au insotit).


SC INKPOT INTERACTIVE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate. 

 

In functie de comportamentul clientului, SC INKPOT INTERACTIVE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela. Clientul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicarea dispozitiilor Codului Civil si a legislatiei in vigoare. Clientul nemultumit de calitatea produselor/serviciilor se poate indrepta direct impotriva SC INKPOT INTERACTIVE SR, urmand demersurile legale.

 

Toate produsele comercializate pe www.happyfriday.ro sunt produse noi, realizate in Romania. Inainte de livrare, toate produsele sunt atent verificate pentru ca dumneavoastra sa le primiti in cele mai bune conditii. In situatia in care sesizati o neconformitate datorata unui defect de productie, vom inlocui produsul gratuit.


Toate produsele comercializate pe www.happyfriday.ro au o garantie de 30 de zile calendaristice. Garantia este valabila doar daca produsele au fost folosite pentru scopul pentru care au fost prevazute, daca nu au defecte vizibile datorate purtarii sau uzurii neadecvate.


Factura este trimisa in format electronic ( Legea 571/2003 ) pe adresa de e-mail furnizata la plasarea comenzii. Factura este considerata document de garantie pentru produsele comandate.
Plata contravalorii returului va fi achitata de Inkpot Interactive in maxim 14 zile lucratoare de la realizarea returului. Toate costurile generate de transportul produselor returnate vor fi suportate de către client.
Plata contravalorii produselor se achita prin transfer bancar, catre client, in baza informatiilor furnizate prin email la contact [at] happyfriday.ro

 


Legea aplicabila
Pe site-ul www.happyfriday.ro se aplica legea romana. 
Actualizat la 09.03.2015